Piacképes megoldásokat
nyújtunk ügyfeleink
elképzeléseihez.

Ha Ön újító szemléletű vállalkozó, vagy induló vállalkozást – startupot vezet, segíthetünk, hogy ötleteit jövedelmező formában tudja megvalósítani. Vállalatunk testre szabott innovációs szolgáltatásokat kínál tervezői és tudományos területeken szerzett széleskörű szakmai tapasztalattal. Szakértői támogatást nyújtunk a pályázatírás, projektmenedzsment és az európai szintű koordináció során.

Amennyiben az Ön cége már jelentős múlttal rendelkezik, tudományos és műszaki fejlesztések révén segíthetjük a további növekedést.

A KKV-K RÉSZÉRE NYÚJTOTT SOKOLDALÚ SZOLGÁLTATÁSAINK TESZNEK MINKET IGAZÁN KÜLÖNLEGESSÉ

Mérnöki szolgáltatások
Innovatív mérnöki szolgáltatásokat kínálunk többféle ágazatban, különböző technológiákkal és ipari alkalmazási lehetőségekkel.

Elektronika
Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk testreszabott és egyedi megoldások fejlesztésében. Villamosmérnöki csapatunk többek között analóg és digitális tervezésben, ultrahangos vizsgálatokban, vezeték nélküli kommunikációban és erősáramú elektronikában is magas szintű megoldásokat nyújt ügyfeleinek.

Gépészet
Gépészmérnök csoportunk többek között 3D CAD tervezési és egyéb szimulációs technológiák felhasználásával, CNC kapacitásokkal nyújt professzionális megoldásokat a prototípustervezés és gyártás területén.

Szoftverfejlesztés
Szoftverfejlesztő csoportunk sokrétű megoldásokat nyújt a legkülönbözőbb iparágak és ügyfelek számára, legyen az akár mobil platform, web technológia vagy beágyazott rendszerek. A kompetencia kiterjed gépi tanuló algoritmusok, gépi látás, mesterséges intelligencia technológiákra is.

 

Stratégiai támogatás
Segítünk továbbfejleszteni az innovációs ötletét. Megvizsgáljuk az elképzelését, tanulmányozzuk a piacot és felmérjük a kockázatokat.

 

 

Forrás előteremtése és kockázati befektetés
Segítjük a KKV-kat a szükséges anyagi eszközök előteremtésében az Európai Bizottság által vagy magánbefektetések révén.

 

 

Projektmenedzsment
Nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink, projektmenedzsereink, vállalkozásfejlesztési szakértőink és kutatóink bármilyen K+F+I projekt esetén rendelkezésére állnak.

 

 

Vállalkozásfejlesztés
Képesek vagyunk megvalósítani a vállalkozásában rejlő lehetőségeket, hogy sikeres termékkel bővíthesse üzleti portfólióját.