PARTNEREINK MONDTÁK

A CAPSENZE S.A. ügyvezetője vagyok. Ez egy spin-off cég, ami a lundi egyetem biotechnológiai fakultánsából nőtte ki magát. Az Atekneát a lundi egyetetemmel ápolt jó kapcsolatai révén ismertem meg.

Az Ateknea szolgáltatásai nagy felfedezés volt számomra. Segítettek abban, hogy a koncepcióból egy kiváló projektig jussunk el, amely a cégünk érdekeivel is teljes összhangban volt. Az Ateknea a kutatás kivitelezésében is részt vett, és teljesen lenyűgözött a cspatuk szakértelme, mely teljességében kiegészítette a mi kompetenciáinkat a projekt során. Jelenleg a project folytatásán dolgozunk, melyhez továbbra is az Ateknea szolgáltatásait fogom használni.

Dr. Martin Hedström

(Ügyvezető igazgató · biotechnológia, bioszenzor, egészségügy · Svédország), CAPSENZE

Az Adaptor Hjelpemidler ügyvezető igazgatója vagyok. Ez egy kis norvég cég, melynek a Norvég Vakok és Gyengénlátók Szövetsége tulajdonosa. Fő tevékenységünk , hogy speciális technikai segédeszközöket kínálunk látássérültek számára.
Amikor az Ateknea megkeresett bennünket, hogy vegyünk részt egy olyan fejlesztésben, melynek célja egy új termék kifejlesztése, amit vevőinknek tudunk kínálni, boldogan vállaltuk. A folyamat hosszú volt, sok különböző egyeztetés és különböző nézőpontok összehangolásával, az Ateknea mindig a terv szerinti ütemben tartotta a csapatot. Nagyon kellemes együttműködés volt ez számunkra, melyből mind a szervezetünk, mind én is sokat tanultam.

Bjørn K. Haugen

(Vezérigazgató · Népjóléti ágazat · Norvégia), ADAPTOR HJELPEMIDLER

Egy fiatal és ambiciózus csapattal dolgoztam, akik nagyon szorgalmasak és szeretik azt , amivel foglalkoznak. Segítik a csapattagokat a probléma megoldásban és megmutatják a követendő utat. Megbízhatóak és mindig támaszként állnak a partner mögött. Bátorítják az ötleteket, a kreativitást, és mindig betartják a határidőket.

Dr. László Berta

(Ügyvezető igazgató · fenntartható mezőgazdaság · Magyarország ), DGABONA

Együtt dolgozni az Atekneával egy ténylegesen kiváló tapasztalat és élmény. Már több, mint 5 éve dolgozunk együtt különböző uniós projekteken, egyike ennek a DRYCHECK , melyben szintén mindig nagy élmény volt egy professzionális és tapasztalt csapattal dolgozni.

Attila Somkuti

Vezérigazgató · élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság · Magyarország, STEVIA

Nagyon meggyőző volt az Ateknea csapata és mérnöki szolgáltatásai kiválóak. A projektet teljes komplexitásában értik, átlátják, ezért a a közös munka gördülékeny, könnyed. A prototípus, amit kaptunk tőlük mind külső, mind belső tartalmában validáltuk a gyakorlatban is és jól vizsgázott. Együttműködésünk kezdete óta már egy másik projektet is előkészítettünk, melynek ipari körülmények közötti kipróbálását szeretnénk már évek óta megvalósítani. Végül, de nem utolsó sorban szeretném kiemelni az Ateknea igen határozott, jó csapatát. Tas Orbán

Ügyvezető • élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság, • Magyarország, ECOMOTIVE

“Zöldfülűként” az uniós kutatási programokban, igen szerencsések voltunk az Ateknea csapatával, akik kiváló projekt menedzsmentet és koordinációt adtak, és teljeskörű segítésget minden projekttel kapcsolatos ügyben, legyen az menedzsement, kutatás, technológia, szellemi jogok kérdése, stb. A kollégák nagyon jól felkészültek és mindig nyitottak a segítségre. Tapasztalataink, amit a Mycohunt projektben szereztünk, sokkal nyitottabbá tett bennünket további nemzetközi kutatási projektben való részvételre. Köszönjük az egész csapatnak!

Pikó Timea

Titkárságvezető • élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság, • Magyarország, HGFA

Ateknea minőségi szolgáltatást nyújt, többször is igénybe vettük segítségüket. A MYCOHUNT és SHELLBRANE projektekben is részt vettünk, melyben hasznosítani tudtuk az ipari fertőtlenítő renszerünket. Ateknea csapata mindig azonnali választ adott kérdéseimre, és olyan kérdéseket vetett fel, mellyel teljesebbé válhattak a projekthez szükséges teljeseítési dokumentációk. Továbbá, az Ateknea minőségi mérnöki és projekt menedzsmentet nyújt józan árszínvonalon.

Władysław Fediuk

Ügyvezető • élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság • Lengyelország, IMPULS

Az uniós SHELLBRANE projektben dolgoztam együtt az Atekneával, akik mindig a megfelelő választ adták, amikor támogatásra volt szükségem, hogy megoldjam a problémáimat. Az időbeosztás és a minőség mindig megfelelt az elvárásaimnak és mindent magas szinvonalon kommunikáltak. Kollégáim is, akik egy másik, az INFLATER projektben működtek együtt a céggel, nagyon elégedettek voltak a professzionalizmusukkal és szakértelmükkel. Elmondható tehát, hogy összességében nagyon jó tapasztalataink vannak az Atekneával.

Alfredo Picado

Ipari kémikus • élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság, kutatás • Olaszország, LABOR

El kell mondjam, hogy soha nem csalódtam az Atekneában. 3 különböző projektben, a CLAMPITBEN, STEPMANBEN és WELDITBEN is együtt dolgoztam velük cégemmel, a Nemetschek Bulgaria-val, ami egy magas színvonalú softver ház. Nagyon jól elsajátították az ügyfélszolgálat magas szintjét és a KKV szektor igényeit. Egyike azon kevés cégeknek, melllyel partnerséget vállalnék további innovációs munkában.

George Brashnarov

Ügyvezető igazgató · IKT, szoftverfejlesztés · Bulgária, NEMETSCHEK

OSV az alábbi projektekben vett részt az Ateknea-val: CLEANFRUIT,MYCOHUNT és SHELLBRANE. Az Ateknea egyszerűvé tette számunkra a projekt menedzsmentet, mély szakértelméről győzött meg minket a keretprogram szabályait illetően. Ipar specifikus tapasztalatai, és pénzügyi, adminisztartív ügyekben adott segítsége a projekt minden területén kiváló volt. Tapasztalatuk további támogatást nyújtott számunkra. Mindezt egyszerűen, letisztultan. Több projektben működtünk együtt, és továbbra is ezt tervezzük.

Fausto Barbi

Projektmenedzser · élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság · Olaszország, OSV

Első uniós projektünkhöz az Ateknea biztosította a gördülékeny projekt menedzsmentet, mindenkor betartva a munka leírásban előre eltervezett határidőket. Emellett kiválóan koordinálta a partnereket és tartott fenn problémamentes, megfelelő kapcsolatot a Közösséggel.
Mérnökei jól képzettek, és nem hátrálnak meg a különböző kihívásoktól, nyitottak arra is, hogy segítsenek a többi partnernek, ha tanácsra van szükségük a továbblépéshez. Végül, de nem utolsó sorban szeretném kiemelni, az Ateknea dolgozóinak kedvességét, vendégszerető és barátságos hozzáállását a project teljes szakasza alatt.

Albert Monferre

projektmenedzser · élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság · Spanyolország, BDN

Ateknea szakértelmének köszönhetően együttműködtünk a Chameleon kutatási projektben, a hetedik keretprogram keretein belül. Aktívan közreműködtek minden konzorciumi tevékenységben, hogy a legjobb végeredményt kapjuk. Ami a project menedzsmentet illeti, az Ateknea munkatársai segítettek megérteni a keretprogram szabályait és terméket/szolgáltatást alkotni az ötletekből. Mindeközben nagy tapasztalatukról tettek tanúbizonyságot a kutatás és fejlesztés terén, különösen aktívan dolgoztak a Firmware kódolásban és a hardver minták tesztelésében. Örömünkre szolgál, hogy az Ateknea Solutions-szel oszthattuk meg tapasztalatainkat- egy magasszintű szolgáltatást nyújtó cég, akinek a partnerségével a jövőben is számolunk.

Mauro Brunazo

Hasznosítási menedzser · Biztonsági szolgáltatások · Olaszország, SIQR

Egy fantasztikus élmény volt az Atekneával dolgozni—egyértelmű, hogy egy nagyon erős és egységes csapat, nem úgy, mint sok más EU-s projektet vezető szervezet.
Az Ateknea mindig is az eredményre koncentrált és mindent megtett azért, hogy tényleges értéket hozzon létre az uniós adófizetőknek. Kiváló hozzáállásuk, az amúgy bonyolult brüsszeli bürökráciához minimalizálta számunkra a papírmunkát, és lehetővé tette, hogy a project tényleges céljaira koncentrálhassunk. Bárkinek szívesen tudjuk őket ajánlani.

Yit-shun LEUNG KI

Vezérigazgató · versenyképességi ágazat, mikro- és nanotechnológiák · Svájc, KARMIC

Több mint egy éve dolgozom egy uniós projekten az Ateknea csapatával. A pályázat megírásától a tárgyalási szakasz lebonyolításáig mindig kiváló képességeikről győztek meg. Rendkívül hatékony projekt menedzsment szolgáltatásaik biztosították, hogy megértsük a pályázat minden részét. Az Ateknea, koordinátorként nagy kapacitásokkal segítette, hogy a konzorciumi munka jobban működjön és mindig ott állt, ha válaszra volt szükség. Az Ateknea egy kiváló találat számomra.

Fallani Matteo

projektmenedzser · egészségügy · Olaszország, NTL

Ateknea egy pillérként állt a RESCUECELL projekt fejlesztésében, köszönhetően erős technikai tudásuknak és tapasztalataiknak. Jelentősen leegyszerűsítették a mindennapi konzorciumi munkát azzal, hogy elmélyülten ismerik a keretprogram szabályait. Rendkívüli módon értékeltük a szakértelmüket, amely nem gátolta a kiváló kapcsolatot.

P.Berthet- Rambaud

Vezérigazgató · IKT · Franciaország, ENGINEERISK

Köszönjük az Ateknea Budapest minden dolgozójának, hogy vezetett minket a sikeres úton. Az Ateknea csapata segített, terelgetett, koordinált minket, miközben kiváló kapcsolatot teremtett a különféle kultúrák között, és egy európai lelkületű innovációt, a közösség teljes területén, és annak adminisztrációs tengerében. Ami a kutatás tartalmát és minőségét illeti, folyamatosan a segítőkész, barátságos és kellemes munkakörnyezet jellemezte a munkát, csak ajánlani tudom az Atekneát.

Stéphane Quéméneur

Igazgató · környezet- és mobil árvízvédelem · Franciaország, 2LP

„Elmondhatom, hogy öröm volt együtt dolgozni az Ateknea csapatával a Vertigeen projekten – munkatársaik magasan képzettek és igazi profik. Szakértelmüknek és kiváló munkájuknak köszönhetően az Ateknea értékes partner bármilyen projektről legyen is szó.”

Carmen Capiscol

Kutatás-Fejlesztési Részleg vezetője · Oleiculture · Spanyolország, CITOLIVA

„Cégünk sikeresen működött együtt az ATEKNEA-val a capHIV elnevezésű, az Európai Unió által finanszírozott kutatási projektben, a KKV-k részére létrehozott 7. Kutatási és Technológiafejlesztési Keretprogram során. A pályázatíráshoz és projektmenedzsmenthez való professzionális hozzáállásukon túl, kiváló prototípus-technológiai szakértelemmel is rendelkeznek, amely szempontokat a várakozásainkat is meghaladó mértékben alkalmazták a projekt során.
Végül, de nem utolsó sorban, együttműködésünk az ATEKNEA-val a személyes kapcsolat szintjén is mindig élvezetes volt. Örülnénk, ha a későbbi projektjeinken is együtt dolgozhatnánk”.

David Atlan

Vezérigazgató · Egészségügy, IKT · Svájc, Phenosystems

„Az Incafuston – egy Woodsonics projektbeli partnerünkön – keresztül találkoztunk az ATEKNEA-val, és hálásak vagyunk a projekt iránti elkötelezettségükért, mely a kezdetektől jellemezte hozzáállásukat. Az ATEKNEA kiveszi a részét a napi adminisztratív feladatokból, és hasznos tanácsokkal látnak el minket, a gördülékeny projektmenedzsment biztosításának érdekében.
Projektkoordinátori folyamatos támogatásuk nélkül lehetetlen lett volna számunkra, hogy megbirkózzunk az összes adminisztratív feladattal – különösen, mivel első alkalommal veszünk részt európai projektben. Az ATEKNEA csapata profi, figyelmes és jelentős tapasztalattal rendelkezik, nekünk pedig örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk velük.”

Victoria Casas

Adminisztratív vezető · Faipar · Spanyolország, MDF

„Négy projektben (CleanHive, Vitisens, Vertigeen és Mycorray) volt alkalmam részt venni az ATEKNEA-val közösen a diagnosztikai fejlesztéssel kapcsolatban, amely a kutatócsoportom fő kutatási területe a Fera-nál. Ezen projektek mindegyikénél együtt dolgoztam az ATEKNEA-val a projektkoncepció meghatározása, az együttműködés kiépítése és az ajánlatok benyújtása során.
Az ATEKNEA minden lépésnél rendkívül tájékozott és professzionális partnernek bizonyult; ennek köszönhető, hogy a projekt meglepően zökkenőmentesen zajlott le. Ezáltal lehetővé vált számunkra, hogy erőinket arra összpontosítsuk, hogy a projektben résztvevő cégeknek megfelelő műszaki megoldásokat nyújtsunk – és ez a vállalásunk a mai napig meglehetősen sikeresnek bizonyult.”

Dr. Neil Boonham

Csoportvezető · élelmiszerbiztonság és fenntartható mezőgazdaság · UK, FERA